nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het machinaal bewerken van de Dienstensourcing bij DM
Evenementen
Neem contact met ons op

Het machinaal bewerken van de Dienstensourcing bij DM

2019-05-23

Latest company news about Het machinaal bewerken van de Dienstensourcing bij DM

1) Wat is uw citaatdienst?
Wij zullen u ons officieel citaatblad binnen 24 uren, als uw deel speciaal is, wij zullen verzenden u e-mail om u te laten ons kennen terugkoppelen, maar zullen niet meer dan 48 uren verzenden.

2) Kunt u steekproef of prototype de dienst leveren?
Ja, kunnen wij maken bemonsteren of prototype voor klanten, voor de kosten hangt het van de delensituatie af, als de delen ingewikkelde of te beëindigen behoeftekaliber of hulpmiddel, wij wat kosten, maar enkel voor basiskosten zullen laden

3) Hoe ongeveer u minimumorde?
Diode het Machinaal bewerken geeft nooit orde op omdat kleine qty, aangezien ons principe onze tevreden te stellen klant te maken en het levens lange partner te zijn is.

4) Levert u de leveringsdienst
Ja, kunnen wij, als u vereisen wij u de leveringsdiensten leveren, wij zullen citeren u strikt leveringskosten volgens leveringstermijnen. Wij hebben goede verhoudingen met scheepvaartmaatschappijen. Wij verschepen gewoonlijk de producten door overzees via onze agenten; wij kunnen de producten aan om het even welke bestemmingspunten van de wereld verschepen.

5) Hoe wij schikken betaling?
De meeste Amerikaanse klant zou Paypal willen gebruiken om ons te betalen, zouden wij dit voor betaling willen gebruiken, aangezien het voor u gemakkelijk is, maar wij moeten de last van 2% delen Paypal.
Ondertussen, hopen wij ook u ons door T/T kunt betalen: Telegrafische Overdracht (directe overboeking); L/C bij Gezicht: Kredietbrief.
Betalingstermijnen: TT 30% vooraf, 70%-saldo tegen B/L

6) Hoe spoedig kunnen wij de verzending krijgen?
Wij zullen productie aangezien de orde en de betaling worden bevestigd schikken, zullen wij 15 - 20 dagen vergen om productie te schikken, boeken het verschepen zullen vergen minder dan 7 dagen. de levertijd hangt van de bestemmingshaven af.

7) Kunt u de dringende ordedienst verlenen?
Ja, helpen wij heel wat klant om hun dringende vereisten te behandelen, wanneer u deze dienst wenst, pls verzenden e-mail naar ryan@diodemfg.com, zal hij uw ordevereisten, behandelen en antwoordde u binnen 24 uren.

8) Wat is uw dringende ordedienst?
Als de orde slechts voor dagtijd het werk behoefte 15 dagen eindigt, beloven wij klant 7 dagen om levering te zijn, dan zal uw orde op onze prioriteit aan manufactory worden gezet

9) Wat wordt gekost voor de dringende ordedienst?
Diode het Machinaal bewerken volgt het beleid van landen aan onze elke arbeiders, wanneer de dringende ordedienst wordt verleend, wij vereist onze arbeiders aan het werken aan de nacht, zodat zullen wij dubbel salaris voor onze arbeiders, voor de extra lasten betalen, hangt het van onze klant af en de producten, het grootste deel van de dringende dienst voor onze oude klant is vrij, voor over het algemeen gekost, zullen wij teken op 30% voor uw totale betaling zijn, als u deze dringende ordedienst kiest.

10) Hoe te om verschepende verzekering te schikken?
Wij kunnen verschepende verzekering voor u schikken. De verzekering voor vervoer en installatie wordt hoogst geadviseerd.

11) Garantietermijnen
De garantieperiode op alle delen is 2000 uren of 12 maanden. De delen zullen onderwerp aan eerlijke slijtage & scheur en correct gebruik voor hun bestemming worden hersteld of worden vervangen.

12) Hoe te om een orde te plaatsen?
Aangezien DM heel wat systeem gebruiken om het werk te steunen, zodat hebben wij volledig uw informatie met inbegrip van uw firmanaam nodig, telefoneren Nr, contactpersoon, en uw decreet, pls verzend uw orde naar ryan@diodemfg.com of celine@diodemfg.com, kunnen wij het behandelen
De klant van de V.S. zal IRS# moeten verstrekken, EIN #, SSN# Nr, aangezien het Amerikaanse nieuwe douanebeleid ons vereist om ISF-toepassing vóór verzending te doen.

13) Als ik nooit heb om zaken met China te doen of internationaal, Diode kan het Machinaal bewerken verstrekken ons welk soort de dienst, om ons om regelmatig wat wij te zijn te steunen te krijgen opdracht geven tot? ,
De diode die technologie machinaal bewerken heeft zaken in de markt van de V.S. meer dan 10 jaar in werking gesteld, kunnen wij de eisen van een klant voor de invoer gemakkelijk behandelen, kunnen wij de dienst verlenen zoals hieronder, verzending door onze agent schikken

 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China CNC Onderdelen Leverancier. Copyright © 2011-2024 cnc-machiningparts.com . Alle rechten voorbehoudena.