nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het kaliberbepalingsproces mag CNC Nauwkeurigheid verbeteren
Evenementen
Neem contact met ons op

Het kaliberbepalingsproces mag CNC Nauwkeurigheid verbeteren

2019-05-23

Latest company news about Het kaliberbepalingsproces mag CNC Nauwkeurigheid verbeteren

Een beter kaliberbepalingsproces om hulpmiddelen machinaal te bewerken en te malen kan helpen gebreken in de grote delen verminderen die voor de vliegtuigen en de zware materiaalindustrieën worden vervaardigd.

Het proces vervangt de huidige fragmentarische benadering van het verbeteren van de inherente geometrische fouten in computer-numeriek gecontroleerde (CNC) machines.

 

De fabrikanten kalibreren werktuigmachines om deze fouten te compenseren. Nochtans, gebruiken zij verscheidene benaderingen, die stukken van het probleem bevestigen. Dit proces kan afmattend, tijdrovend, en duur zijn.

De roomkan en haar team ontwikkelde een model voor het identificeren van fouten en het produceren van compensatielijsten om correcties te leiden. Deze lijsten kunnen in een CNC machine worden geprogrammeerd om bekende fouten te compenseren.

Werkend met het het Onderzoek en de Technologiecentrum van Boeing in St.Louis, mat het team motie van alle assen van een CNC machine met een laserdrijver. Gebaseerd op deze metingen, leidde de Roomkan compensatie tot lijsten voor verscheidene verschillende werktuigmachines.

Deze kaliberbepalingsmethodologie kan een vooruitgang vertegenwoordigen voor groot-deel productie. Bijvoorbeeld, kan een vliegtuigvleugel 120 voet lang zijn; holdingsfouten aan vijf thousandths van een duim meer dan een deel dat de grootte meer uitvoerbaar zal zijn met dit uitvoerigere proces.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China CNC Onderdelen Leverancier. Copyright © 2011-2024 cnc-machiningparts.com . Alle rechten voorbehoudena.